Internationale ture - Engelsktalende tur

I PF og KABS gør vi alt for at inkuderer alle, selvom man nødvendigvis ikke er dansktalende og starter på vores internationale studie General Engineering (GE), derfor er der i PF-studiestarten mulighed for at komme på to forskellige slags internationale ture. De to ture er GE’s egen rustur og så er der også den såkaldte Mixed Trip. På begge ture vil arrangørerne (KABS, vektorer, bumser), kun snakke engelsk og deltager i form af russerne er stærkt opfordret til at gøre det samme da det hjælpe meget med fællesskabet på turen. Udover dette fungerer begge slags ture meget, som en tværfaglig rustur som oftest bliver afholdt på DTU.

General Engineering’s tur

GE’s tur var originalt den eneste tur der blev afholdt, som var international. Dengang studiet blev oprettet, var det nødvendigt at oprette en tur for dem, grundet det internationale aspekt der blev introduceret, så de fik deres egen tur. Turen falder under beskrivelsen, som en af de store ture, da en tur kan ligge på omkring på 90-100 deltager, inkluderet arrangører. Her er der ca. 15 vektorer og 6-7 bumser. Som vektor for GE’s tur, er man også vektor for GE.

Mixed trip

I 2019 blev der forsøgt med den første Mixed trip. Mixed trip fungerer som en blanding af GE’s tur og de tværfaglige ture der også bliver afholdt. Det vil sige at der vil blive lavet et rusturshold af russer fra GE og russer fra andre studier der har valgt at sige ja til at tage på en engelsktalende. Dette er forsøg på at blande flere mennesker med forskellige baggrunden og tillade, de ikke dansktalende russer, at møde russer fra andre studier på DTU og omvendt. Størrelsen af disse ture er mindre fastlagt på nuværende tidspunkt og derfor kan antallet af vektorer og bumser ikke angives. Der er på disse ture både vektorer fra GE og vektorer fra andre studier igen også for at skabe en blanding af folk. Disse vektorer fra GE er også vektorer for GE, men er ikke med på GE’s egen tur.